Archive for Bratari

Martisoare personalizate

Se apropie primavara cu pasi repezi, cu toate ca deja o simtim in aer si prin urmare trebuie sa va procurati renumitele martisoare. Nimic nu e mai frumos decat sa oferi o mica atentie, chiar si persoanelor care nu se asteapta sa primeasca nimic de la tine.

Deja au inceput sa apara prin oras (facute in serii mari) dar acestea sunt o solutie in cazul in care vrei sa le oferi doar pentru ca asa spune traditia si nu pentru ca simti ca trebuie sa oferi. Alege modele dupa personalitatea fiecarui viitor “posesor”.

Cele banale ajung sa fie aruncate daca nu insemna nimic, daca nu trezesc nici macar un sentiment. Evita ca banii tai sa fie aruncati la gunoi si ofera martisoare ale caror “pandantive” pot fi folosite ulterior la un lantisor/breloc etc. Gandeste-te de hobby-uri are persoana ce urmeaza sa primeasca martisorul si vezi ce repede iti vin idei.

Astazi avem modele pentru iubitorii de primavara, pentru fanii Minionilor si pentru pasionatii de Kangoo Jumps. Acestea pot fi oferite in doua prezentari:

1. Clasice ale caror figurine pot fi detasate ulterior si refolosite:

martisoare-buburuza martisoare-dintisor martisoare-ghete-kangoo-jumps-roz martisoare-ghete-kangoo-jumps-verde martisoare-minion-1 martisoare-minion-2

 

2. Bratara – martisor, realizata dintr-un snur gros de martisor, cu sistem de inchidere, de care este prinsa figurina cu pricina:

bratara-martisor-buburuza bratara-martisor-dintisor bratara-martisoare-ghete-kangoo-jumos-roz bratara-martisoare-ghete-kangoo-jumps-verde bratara-martisoare-minion-1 bratara-martisoare-minion-2

Ce mai asteptati? Comandati martisor cu ghete de kangoo jumps, martisor cu minioni sau orice alte modele de martisor va trec prin cap.

Mai sunt mai putin de 2 saptamani pana vom fi inconjurati de snurul alb rosu, asa ca grabiti-va sa pregatiti pentru fiecare membru al familie / prieten care un simbol al primaverii care sa il incante.

Accesorii motocicleta Honda Repsol

Aceste accesorii motocicleta Honda Repsol au fost realizate la comanda pentru o iubitoare si posesoare in acelasi timp a acestui autovehicul cu 2 roti.

Accesorii motocicleta Honda Repsol

accesorii motocicleta honda repsol
Read more

Bratara ceas matematic cu perle

Stim cat de mult va plac ceasurile asa ca va prezentam din nou un model de bratara ceas matematic cu perle de aceasta data. Pentru ca purtati ceasurile de obicei ca simple accesorii, fara ca macar sa va uitati la ele.

Bratara ceas matematic cu perle

bratara-ceas-matematic-cu-perle
Read more

Bratara – ceas personalizata “Time is Money”

Pentru ca timpul e pretios si nu trebuie pierduta nici o secunda, am creat un ceas care sa va aminteasca o data in plus ca …

bratara-ceas-unicat-funny-handmade-fimo-time-is-money-fbratara-ceas-unicat-funny-handmade-fimo-time-is-money-lbratara-ceas-unicat-funny-handmade-fimo-time-is-money-s

Bratara BRL6 – 20 lei

Bratara – Ceas “Who Cares?”

Pentru ca timpul in sine nu are o importanta prea mare, ci ceea ce reusesti sa faci cu el, am facut o bratara – ceas in nuanta de roz pal acoperita cu dantela alba cu ajutorul careia sa arati si celorlalti ca iti organizezi timpul cum vrei. Ceasul e lila si prezinta cifrele incalcite.

Bratara BRL5 – 20 lei

bratara-ceas-handmade-funny

Bratara – Ceas Minnie Mouse

Nu puteam sa nu postez in seara aceasta o bratara care merge de minune cu cerceii de dimineata. Bratara imita un ceas si o are in prim plan pe Minnie Mouse. Este lata, fiind acoperita de o banda satinata cu bulinute care se asorteaza cu fundita rosie soriceasca. :)

Eu abia astept sa o port. Voi?

Bratara Minnie Mouse: BRL4 – 25 lei

bratara-ceas-handmade-fimo-minnie-mouse-fatabratara-ceas-handmade-fimo-minnie-mouse-lateralbratara-ceas-handmade-fimo-minnie-mouse-sus

Cercei toamna cu frunze

Toamna vine, fie ca o astepti sau nu. Trebuie sa fii pregatita pentru asta cu niste cercei toamna cu frunze, sa ii poti asorta frumos la tinutele pentru sezonul usor rece.

Dupa ce vara te incanta cu culorile vii, care de care mai frumoase, vine toamna care te forteaza sa te obisnuiesti cu nuantele maronii pe care le aduce. Read more

Bratara tip ceas “Lacul Lebedelor”- Cod BRL2

Am facut cam de o saptamana o bratara in forma de ceas cu o tematica foarte atragatoare: flori si o lebada. Baza este metalica si te poti oglindi in ea, de unde ne-a si venit ideea sa il facem “lac”. Pe margine de jur imprejur are floricele in alb-verde iar in mijloc o mica pata de culoare cu trei floricele si o lebada. Noua ne plac foarte mult atat culorile cat si designul. Voua?
bratara-ceas-handmade-fimo-lebada
bratara-ceas-handmade-fimo-lebada-1

show
 
close