Accesorii motocicleta Honda Repsol

Aceste accesorii motocicleta Honda Repsol au fost realizate la comanda pentru o iubitoare si posesoare in acelasi timp a acestui autovehicul cu 2 roti.

Accesorii motocicleta Honda Repsol

accesorii motocicleta honda repsol

Potrivite pentru momentele in care vrei sa faci o escapada rapida undeva, pentru momentele in care vrei sa te strecori in trafic si sa gasesti usor un loc de parcare, motocicletele ocupa un loc important in categoria transport cu motor.

Accesorii motocicleta Honda Repsol surprind prin culori, forma si forta pe care o emana. Pandantivul motocicleta Honda Repsol se potriveste la o tinuta de culoare deschisa pentru a-l scoate in evidenta. Bratara motocicleta Honda Repsol poate fi accesoriul care te scoate din tipar iar acei cercei motocicleta Honda Repsol iti dinamizeaza atitudinea.

Daca esti posesor de motocicleta, sau iti doresti sa ai una, trebuie neaparat sa ai si accesorii cu modelul din dotare sau cel dorit, dupa caz: breloc motocicleta, cercei motocicleta, bratara motocicleta, pandantiv motocicleta, inel motocicleta etc

Pana acum, acestea sunt motocicletele noastre preferate. Voua ce model va place sau v-ar placea sa il aveti (real sau ca accesorii)?

1. Motociclete de strada sunt cele mai r?spândite, ingloband destul de multe tipuri de motociclete.

2. Motociclete standard/Naked sunt destinate preponderent mediului urban si este recomandata incepatorilor, deoarece sunt manevrabile ?i în majoritatea cazurilor nu au motoare foarte puternice. Dupa cum si numele spune, motocicleta are carene reduse, dezvaluind cat mai mult motorul.

3. Motociclete Cruiser sunt facute pentru plimbari lungi, în afara ora?elor pentru ca mizeaza pe confortul celui de pe sa.

4. Motociclete Chopper sunt motociclete modificate de proprietar pentru satisfacerea gustului sau esteticcu motoare preluate de pe cruisere (Harley Davidson).

5. Motociclete Sport sunt optimizate pentru viteza si performante sportive.

6. Motociclete Touring sunt destinate parcurgerii unor distante mari. Deosebirea fata de cruisesre este aceea ca prezinta si caracteristicile unei moticiclete sport.

Pretul depinde de complexitatea modelului.

Cele din imagine sunt: pandantiv – 30 lei, bratara – 15 lei, cercei – 15 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *

show
 
close