Accesorii Despicable Me Minions

Accesorii despicable me minions au aparut acum cand tocmai ruleaza in cinematografe filmul cu acelasi nume. Personaje extrem de nostime care au ajuns sa fie adorate de toata planeta. Daca filmul in sine te binedisune, de ce sa nu ai si accesorii cu minioni care sa iti pastreze starea si dupa vizualizarea animatiei?

Accesorii Despicable Me Minions sunt in forma maxima, adorabili, rautaciosi, simpatici si incredibil de draguti in noul film dar accesoriile cu ei te ajuta sa ii binedispui si pe cei din jur atunci cand le porti. Iata-i!


Accesorii Despicable Me Minions – Brelocuri

- 20 lei/buc

Acest breloc cu minionii Stewart sau cu Dave purtat zilnic poate induce o stare de bine fara prea mult efort. Dai de aceste personaje indiferent de ce cheie ai nevoie si automat iti apare un zambet pe fata numai cand ii vezi.

Accesorii Despicable Me Minions-breloc-dave accesorii-despicable-me-minions-breloc-stewart


Accesorii Despicable Me Minions – Cercei

- 30 lei

Cerceii cu minioni – un Stewart si un Dave ii vezi doar cand te uiti in oglinda dar nu uita de efectul pe care il pot avea asupra celorlalti. Gandeste-te cu cate persoane te intalnesti zilnic – poti scoate de fiecare data un zambet de la ei, cu aceste simple accesorii cu minioni.

accesorii-despicable-me-minions-cercei-stewart-dave


Accesorii Despicable Me Minions – Brose

- 20 lei/buc

O bluza sau o geanta simpla sunt usor de accesorizat dar tine cont de mesajul pe care vrei sa il transmiti cu ajutorul accesoriilor. Un mesaj de genul “Be happy!” e usor de comunicat cu aceste brose cu minioni.

accesorii-despicable-me-minions-brosa-stewart-dave

Daca imaginatia iti “coace” si alte accesorii cu ei pe care noi nu le-am acoperit, da-ne de stire si cu siguranta le vom face pentru ca sunt prea dragalasi.

Wear Minions! :)

Vezi si alte accesorii cu personaje.

4 comments

  1. Silviu says:

    As dori si eu unul.

  2. Mada says:

    Se poate sa faceti unu fara dinti?..e prea fioros asa…:-s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *

show
 
close