Cani personalizate pentru copii

Copiii sunt mofturosi atunci cand vine vorba sa ia masa dar vesela si tacamurile personalizate cu personaje din desenele lor animate preferate pot sa spuna usor “DA” la orice mancare le pregatesti. Un ceai caldut dimineata servit din cani personalizate pentru copii cu personaje din desene animate ii trezeste automat din somn.

cani-personalizate-pentru copii

Cani personalizate pentru copii cu Mickey Mouse

cani-personalizate-pentru-copii-mickey-mouse cani-personalizate-pentru-copii-nume-mickey mouse

Cine nu il adora pe Mickey Mouse? Copii sau oameni in toata firea a caror copilarie a fost “condusa” de acest personaj ar primi cu mare bucurie o cana vesela din care sa il bea ceaiul dimineata.

Cani personalizate pentru copii cu Hello Kitty

cani-personalizate-copii-hello-kitty cani-personalizate-pentru-copii-nume-hello-kitty

Hello Kitty nu e un personaj cu un istoric la fel de mare ca al lui Mickey Mouse dar a castigat foarte mult teren in randul fetitelor. Fiecare vrea tot ce se poate cu Hello Kitty: cercei cu Hello Kitty, ceas cu Hello Kitty, ghiozdaan cu Hello Kitty etc. Si cand un copil iti face mofturi ca vrea ceva, pana la urma tot ii iei. Imaginati-va cum reactioneaza cand isi beau ceaiul dintr-o cana Hello Kitty.

 

Cani personalizate pentru copii cu balerina

cani-personalizate-pentru-copii-balerina cani-personalizate-pentru-copii-nume-balerina

Cand un copil are un hobby, trebuie neaparat sa il ajuti sa si-l dezvolte. Asa s-a intamplat cu Bianca (Bia) care are o psiune pentru dansuri. Asa si-a castigat cana cu balerina de care se va bucura in fiecare dimineata.

Daca esti in cautarea unui cadou si imaginatia nu iti zboara atat de repede pe cat speri, lasa-ne o idee si o vom transforma intr-un cadou nemaipomenit. Cani personalizate pentru copii nu numai cu personaje din desene animate asteapta sa fie facute si folosite.

Pret per buc: 25 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *

show
 
close