Cani personalizate Steaua Bucuresti

Atat pentru performantele generale cat si pentru cele din ultima perioada, am facut una din minunatele cani personalizate Steaua Bucuresti.

Cani personalizate Steaua Bucuresti

cani-personalizate-steaua-bucuresti-1

Aceasta cana personalizata poate constitui cadoul ideal pentru idolii echipei de fotbal Steaua Bucuresti. Daca esti fan inrait stii ca nu trebuie sa fie nici un material cu logoul echipei tale preferate pe care sa nu il ai. Daca nu prea ai treaba cu fotbalul, gandeste-te la prietenii tai; sigur ai cativa care “urla” la fiecare gol dat de echipa lui. O asemenea cana i-ar face sa sara de bucurie.

Gandeste-te ca aceaste cani personalizate Steaua Bucuresti sunt doar un exemplu de material din cele pe care putem sa le facem: boluri personalizate, linguri personalizate, brelocuri personalizate etc; sigla echipei preferate poate fi pe orice vrei.

cani-personalizate-steaua-bucuresti-2 cani-personalizate-steaua-bucuresti-3

Logoul se face separat in functie de dimensiunea produsului de care vine atasat, este realizat din lut polimeric si incercam pe cat posibil o asemanare cat mai apropiata de realitate. Rabdarea, pasiunea si atentia la detalii insotesc fiecare produs ce iese din mainile noastre. Acesta nu este o exceptie.

Meciul din aceasta seara, 21 august a fost primul din multe alte meciuri importante ce vor urma. Trebuie neaparat sa ai o cana ca asta sa le poti purta noroc. De acasa sau de pe Stadion, bea-ti bautura preferata din cana personalizata.

De ce am ales sa facem intai cani personalizate Steaua Bucuresti? Pentru ca de atat de mult timp reusesc sa ne faca mandri dupa aproape fiecare meci pe care il joaca, mai ales cu echipe din afara tarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *

show
 
close