Archive for Cercei Vara

Cercei cub rubik

Cercei cub rubik

Renumitul cub rubik reuseste ca acapareze tot mai multe persoane datorita dificultatii prin care se poate rezolva. Este o modalitate intelectuala de ocupare a timpului liber.

Putini au rabdarea necesara pentru un obiectiv ce are ca finalitate rezolvarea acestui cub. Din acest motiv ne-am gandit la realizarea unor cercei cub rubik. Un cub este rezolvat, iar celalalt este incalcit, de la natura, fara semne de rezolvare.

cercei-cub-rubik

 

Ulterior, la cerere, s-a realizat si inel cub rubik, tot incalcit, pentru un aspect dezordonat.

Cercei cub rubik si inel cub rubik sunt realizati din lut polimeric.

Latura cubului la cercei e de 1,5 cm iar la inel de 2 cm. La cerere pot fi realizati si in alte dimensiuni.

Lasa-te admirata, poarta

cercei cub rubik

si

inel cub rubik

Accesorii mireasa

accesorii-mireasa-1Unui eveniment important din viata ta ii dai mereu cea mai mare importanta. Prin urmare, accesorii mireasa in ton cu tematica nuntii vor sta la loc de cinste dupa fericitul eveniment.

Am vorbit acum ceva timp de primele pahare pentru nunta personalizate. Acum venim sa intregim gama de accesorii necesare pentru o nunta perfecta. O rochie alba, eventual cu nuante de roz pal sau bej poate fi scoasa in evidenta cu niste accesorii vesele, colorate, in ton cu restul aranjamentelor florale din sala.

Iesi din moda uzualelor perle si indragosteste-te de niste minunate seturi care pot fi purtate atat ca accesorii mireasa cat si ca accesorii pentru zile obisnuite cand te simti speciala.

Accesorii mireasa

- alege ce model iti place mai mult sau iti facem unul personalizat; fii vedeta nuntii tale!

 

accesorii mireasa

accesorii mireasa

accesorii mireasa

accesorii mireasa

coliere mireasa

coliere mireasa

Preturile difera in functie de complexitatea modelului, dar variaza intre 50 si 100 lei.

Accesorii “dulci”

A trecut vara, a trecut sezonul pepenilor iar aceste accesorii sunt pentru cei care asteapta sa vina vara viitoare sa guste din nou din dulceata si savoarea minunatelor fructe. Sau poate vreti pandantivul transformat in magnet de frigider sa il vedeti in fiecare zi…

Se pare ca cineva a muscat deja din el. Trebuie sa il ascund. :D

set-accesorii-cercei-pandantiv-handmade-pepene-rosu

Mie deja mi se face gura apa. Voua nu?

 

Set S54: 20 lei
Cercei SC54: 6 lei
Pandantiv SP54: 15 lei

Accesorii cu broscute testoase

Cercei si brosa cu broscute testoase. Pot fi facute si magneti de frigider, in cazul in care vreti sa aveti broscute in bucutarie. Just sweet… :D

accesorii-cercei-brosa-broscute-testoase

Cercei SC53: 8 lei
Brosa SB53: 15 lei
SetS53: 21 lei

Cercei cu raci si scoici – Cod C270

Stim ca va place vara, stim ca va place la mare … stim ca va place sa ramaneti cu amintiri placute. Din aceste motive, astazi, la inceput de toamna va propunem sa ramaneti mereu cu gandul la zilele placute din vacanta de anul acesta. Avem pentru voi o pereche de cercei cu raci care au aplicata pe cap cate o palarie din scoica.

cercei-handmade-fimo-vara-raci-scoici-funny

show
 
close