Cadouri de Ziua Indragostitilor

Mai sunt 5 zile pana cand trebuie sa aveti cadouri de ziua indragostitilor.

Unii sarbatoresc, altii nu, dar totusi venim cu cateva variante de cadouri ce pot fi oferite din suflet.

Propunerile constau in cani personalizate, una din categoriile de produse cele mai cautate in ultimul timp. E un cadou practic si in acelasi timp in ton cu sarbatoarea datorita imaginilor ce sunt aplicate. Fiecare model din propunerile noastre de cadouri de ziua indragostitilor snt personalizabile cu mesaj si/sau nume.

Primul model propus, Cana “kiss under the Love Tree”, dupa cum si numele ii spune, prezinta un cuplu aflat sub copacul iubirii, plin de inimioare colorate.

cana-cadouri-de-ziua-indragostitilor-kiss-under-the-love-tree

Modelul al doilea are in prin plan un cuplu aflat sub o ploaie de inimioare. Umbrela nu prea pare sa ii ajute sa se apere de caldura ce ii inconjoara.

cana-cadouri-de-ziua-indragostitilor-lovely-rain

Cana “True Love in Paris” prezinta doi copilasi cu doua baloane contrastante in forma de inima, uitandu-se la Turnul Eiffel de departe. Orasul e la picioarele lor, deci sunt cu adevarat fericiti.

cana-cadouri-de-ziua-indragostitilor-true-love-in-paris-0

Nu uita ca nu mereu sa oferi cadouri de Ziua Indragostitilor e totul. Sentimentele si un gand bun sunt mereu cadoul perfect. Scoate un zambet sa poti culege altul.

Daca nu va regasiti in nici unul din aceste modele de cani, putem realiza si la comanda dupa ideile voastre. Alte idei de cadouri de ziua indragostitilor, ar fi orice accesoriu pe care il puteti gasi pe pagina noastra.

—————————————————————————————————-

Canile sunt din ceramica si personalizate manual cu figurine / personaje realizate din lut polimeric. Sunt rezistente la temperaturi inalte. Se pot spala si cu detergenti fara sa se deterioreze. Cu toate acestea, trebuie sa aveti grija de ele, asa cum aveti de orice alt lucru pe care il detineti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *

show
 
close