Linguri personalizate sala fitness

Linguri personalizate pentru oameni mari care dau importanta mare felului in care isi construiesc alimentatia.

Uneori e greu sa reusesti sa mananci sanatos si echilibrat. Putini dintre noi stiu cu adevarat cum sa isi construiasca un program alimentar benefic. Si mai putini merg la un nutritionist care poate sa le recomande o ratie alimentara potrivita. Din lipsa de timp sau de preocupare in acest domeniu, mesele zilnice devin pline de alimente nesanatoase.

Aceste linguri personalizate vin sa aminteasca o data in plus importanta echilibrului dintre un antrenament la sala de fitness si alimentatia zilnica. Mergi la sala dar vii acasa si mananci ca spartul. Asa ceva e inadmisibil. Asemenea linguri personalizate cu sportul pe care il practici iti vor aminti ca trebuie sa lucrezi la portiile de mancare si la continutul lor.

E greu sa reusesti sa le impaci si sa le potrivesti pe toate, stim asta. Important e sa iti doresti suficient de mult sa fii sanatos si vei reusi.

Alege linguri personalizate cu Fitness daca esti un impatimit al aparatelor

linguri personalizate-fitness

Alege linguri personalizate cu Zumba daca adori sportul prin miscari de dans

linguri personalizate-zumba

Alege linguri personalizate cu Tae Bo daca iti place sa te antrenezi la capacitatea ta maxima

linguri personalizate-tae-bo

Sau alege toate modelele plus altele daca esti un sportiv complet si traiesti prin miscare!

linguri-personalizate-fitness-tae-bo-zumba

Dar mai mult decat toate trebuie sa alegi sa fii sanatos, sa practici sport si sa ai o alimentatie echilibrata pentru ca starea ta de bine depinde de asta. Daca lingura te poate ajuta sa iti indeplinesti obiectivele, iti suntem alaturi.

Daca nu te ajuta pe tine, poate ai un prieten de care esti sigur ca are nevoie de asa ceva. Tacamul poate fi un cadou perfect. E motivant si cere de la sine rezultate. :)

Pret per buc: 15 lei (pretul depinde si de complexitatea modelului)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *

show
 
close