Conditii


Site-ul accesoriicupersonalitate.ro este proprietatea II Doroftea Ioana


Utilizarea site-ului accesoriicupersonalitate.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si II Doroftea Ioana , de aceea, se recomanda a se citi cu atentie a paragrafele urmatoare.


Informatii generale despre produse si preturi


Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor accesoriilor pot sa difere usor in realitate, ca urmare a modului de realizare al fotografiilor sau a setarilor ecranului pe care le vezi. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca toate produsele sunt lucrate manual, bucata cu bucata.

Clientii accesoriicupersonalitate.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate realiza la comanda (in principiu se pot toate :) ), in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare anterioara.

Produsele comercializate prin intermediul accesoriicupersonalitate.ro sunt noi, in ambalajul original.


Politica de confidentialitate 

accesoriicupersonalitate.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa: accesoriicupersonalitate@gmail.com


Copyright 

Tot continutul site-ului accesoriicupersonalitate.ro (texte, imagini si orice alte date) este proprietatea Accesorii cu Personalitate si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Textele si imaginile de pe accesoriicupersonalitate.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin II Doroftea Ioana, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul Accesorii cu Personalitate.


Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul accesoriicupersonalitate.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fi modificat sau anulat ulterior fara nici o penalitate pentru client.


Accesul la site 

II Doroftea Ioana permite accesul nelimitat pe site-ul accesoriicupersonalitate.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris in prealabil.


Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. II Doroftea Ioana nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de accesoriicupersonalitate.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample.


Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii 

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul accesoriicupersonalitate.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si II Doroftea Ioana.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul accesoriicupersonalitate.ro , cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.

Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: accesoriicupersonalitate@gmail.com


Modificari

Accesoriicupersonalitate isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

Utilizatorul accesoriicupersonalitate.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.  


Politica de returnare 

Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris sau telefonic ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la data primirii produsului. Legea specifica in mod clar ca returnarea produselor in acest caz se face pe cheltuiala acestuia.

Inainte de a returna produsele, te rugam sa ne contactezi la adresa de email accesoriicupersonalitate@gmail.com si sa mentionezi in mesaj numarul comenzii din care doresti sa returnezi produse. In maximum 15 de zile de la data returnarii vei primi contravaloarea comenzii sau produselor returnate. Coletele returnate fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Returnarea banilor se va face doar in contul bancar specificat de catre client in notificarea trimisa.


Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului accesoriicupersonalitate.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.


Firma noastra pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura ca experienta de cumparare este unica si placuta pentru tine