De ce noi?


Garantia satisfactiei

Ai la dispozitie 30 de zile pentru a returna produsul si a-ti primi banii inapoi. Ca sa poti beneficia de aceasta garantie, trebuie ca produsul sa nu prezinte urme de uzura sau sa fie deteriorat. Produsul trebuie trimis prin Posta Romana, urmand ca in maximum 15 zile de la primirea produsului, sa va restituim contravaloarea acestuia. 


Garantia calitatii 

In situatia in care culoarea sau materialul produsului nu coincid cu asteptarile tale (din diverse motive), ai la dispozitie 30 de zile in care poti sa schimbi produsul sau sa primesti banii inapoi. Ca sa poti beneficia de aceasta garantie, produsul nu are voie sa fie deteriorat sau sa preztinte urme de uzura. Cheltuielile pentru returnarea produsului sunt suportate de noi si aceasta se face prin Posta Romana.Garantia pentru livrare

Daca din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorata, iti schimbam produsul/ele sau iti returnam banii. Te rugam doar sa ne anunti ca sa putem si noi, la randul nostru, sa luam masuri in acest sens. 


Garantia pentru livrare la timp

In cazul in care coletul nu ajunge in timpul estimat, iti oferim o reducere de 30% la urmatoarea comanda. Desi nu este vina noastra, vrem sa ne asiguram ca vei ramane multumit si fidel fata de produsele Accesorii cu Personalitate.


Consiliere gratuita

In cazul in care nu stii ce culoare ti se potriveste mai bine sau ce model iti poate pune in evidenta rafinamentul, iti oferim cu drag consiliere gratuita prin e-mail: accesoriicupersonalitate@gmail.com sau pe Facebook.com/AccesoriicuPersonalitateIasi. 


Produse unicat

In situatia in care doresti sa te asiguri ca la evenimentul la care mergi nu o sa mai fie nimeni cu un produs identic, sau mai mult, vrei sa atragi atentia cu un accesoriu fantezie, poti opta pentru un produs unic pe care il putem concepe noi sau il putem realiza dupa dorintele tale (o schita, o descriere etc). Produsul unicat inseamna ca nu vom mai livra nimanui produsul ales de tine. In acest fel, vei putea beneficia de exclusivitate oriunde ai merge.

ATENTIE! NU PERCEPEM COSTURI SUPLIMENTARE PENTRU PRODUSE LA COMANDA; pretul va fi stabilit in functie de cantitatea de material necesara si de timpul investit in realizarea lor.


Produse personalizate

Putem crea produse personalizate cu logoul firmei tale. Poti opta pentru aceasta varianta in cazul in care vrei sa iesi in evidenta sau daca doresti sa le oferi colegilor, angajatilor, clientilor, furnizorilor si/sau partenerilor tai un articol care sa poarte logoul firmei. Mesaje/texte speciale pot fi imprimate pe materiale cu ajutorul unui procedeu nou descoperit. Trebuie doar sa indraznesti sa vrei sa oferi un cadou cu personalitate iar noi iti gasim solutia.


Pentru aceste cerinte speciale, te rugam sa ne scrii la accesoriicupersonalitate@gmail.com si te vom ajuta cu drag.


Suntem siguri ca putem sa iti oferim, pe langa unele din cele mai bune si mai originale accesorii handmade de pe piata, si servicii excelente care sa te faca sa te simti asa cum esti: special! :) 


Nu sunt produse în această categorie.