Archive for Accesorii gri

Brelocuri roboti

Stim ca la cat de ocupati sunteti aveti nevoie de niste roboti care sa va faca treburile prin casa si stim ca nu prea e posibil asa ceva, asa ca va consolam cu niste brelocuri roboti.

Aceste brelocuri roboti au fost realizate pentru o generatie de liceeni care vroiau sa ramana cu o amintire palpabila a celor 4 ani chinuiti pe bancile scolii. La prima revedere brelocurile vor fi singurul lucru care le-a mai ramas in comun.

brelocuri-roboti

Accesorii Ghete Kangoo Jumps

Accesorii ghete kangoo jumps, mai bine zis breloc ghete kangoo jumps, pandantiv ghete kangoo jumps  si cercei ghete kangoo jumps sunt perfecte pentru iubitoarele sportului pe care il reprezinta.

Sunt oameni care au pasiuni de care nu se pot dezlipi. Pasionatele de kangoo jumps cred ca abia asteptau ca cineva sa le ofere accesorii care sa le ajute sa ii convinga si pe altii cat de frumos e la sedinte.
Read more

Breloc cu solistul de la Kiss

Nu stiam de solistul de la Kiss, de fapt nu stiam nici de formatia Kiss, pana nu am primit aceasta comanda. Ce-i drept a durat ceva timp pana sa il facem dar rezultatul, credem noi, a meritat fiecare minutel. Mai va nu ne venea sa il dam, mai ales ca statea si pe propriile-i picioare.

breloc-solistul-de-la-kiss-1

 

Accesorii “cu motoare”

Am realizat ceva mai special (cred ca era si pentru o persoana speciala) saptamana trecuta. E un set format din cercei, pandantiv si breloc cu o motocicleta Kawasaki. M-am despartit cam greu de ele dar cred ca o sa imi fac si mie un set. Va place?

accesorii-cercei-pandantiv-breloc-handmade-cadou-motociclete-ninja-kawasaki-1
accesorii-cercei-pandantiv-breloc-handmade-cadou-motociclete-ninja-kawasaki-2
accesorii-cercei-pandantiv-breloc-handmade-cadou-motociclete-ninja-kawasaki-3

Cercei motoare – SC56: 15 lei
Pandantiv motor – SP56: 25 lei
Breloc Motor – SB56: 25 lei

Set Droopy – Happiness

Nu stiu de ce dar desenele copilariei de acum 15 ani parca erau mai atractive decat cele de acum. Personanjele sunt de neuitat iar noi incercam sa le readucem in mintea voastra. Astazi il avem pe Droopy si a lui replica.
cercei brosa bandmade fimo droopy
Parca ar merge un episod, nu? :d
Cercei C254 – 10 lei
Brosa B73 – 15 lei
Set S45 – 23 lei

Cercei “calculatoristi”

Astazi va prezentam niste accesorii pentru pasionatele calculatorului. Fie ca vrem sau nu, statul in fata unui “sistem inteligent” ne ia destul de mult timp in fiecare zi, asa ca un set “CTRL + ALT + DEL” se potriveste cand vrei sa transmiti un mesaj de genul “vreau sa uit ce ai zis”, “nu ma intereseaza” etc
set cercei brosa ctrl alt del
Cercei CTRL + ALT – Cod C245: 9 lei
Brosa DEL – Cod B70: 8 lei
Set CTRL + ALT + DEL – Cod S44: 15 lei

Si o pereche de cercei cu Floppy Disk
cercei handmade Floppy Disk
Cercei Floppy – Cod C246: 7 lei

Cercei Robotzi MO si FOCA – Cod C240

Daca tot va plac Robotzii, ne-am gandit ca mai facem o pereche de cercei cu ei. II puteti vedea mai jos.
cercei handmade robotzi mo si foca

Breloc Robotzi Mo si F.O.C.A. – Cod BRL1

Daca va era dor cumva de Robotzi, i-am adus noi in prim plan. Am realizat brelocuri cu celebrii Mo si F.O.C.A.  Like it?

Roboti Mo si FOCA

Brosa cu veveritoiu’ din Ice Age – Cod B43


Pret: 10 lei

Cercei elefantele – Cod C149

cercei elefantele
Pret: 10 lei

show
 
close