Archive for Martisoare

Noi martisoare

Modele clasice, cu snur in forma de fundita – 3 lei

Modele in forma de bratara – 5 lei

bratara-martisor-broscuta bratara-martisor-floare-albastra bratara-martisor-floare-mov bratara-martisor-floare-mov2 bratara-martisor-floare-rosie bratara-martisor-floare-roz bratara-martisor-floare-verde bratara-martisor-floare-verde2 bratara-martisor-floare-verde3 bratara-martisor-fluture-alb-albastru bratara-martisor-fluture-alb-mov bratara-martisor-fluture-alb-roz bratara-martisor-fluture-alb-verde martisor broscuta testoasa martisor floare-albastramartisor floare-mov martisor floare-mov2 martisor floare-rosie martisor floare-roz martisor floare-verde (2) martisor floare-verde martisor floare-verde3 martisor fluture alb-albastru martisor fluture alb-mov martisor fluture alb-roz martisor fluture alb-verde

Martisoare personalizate

Se apropie primavara cu pasi repezi, cu toate ca deja o simtim in aer si prin urmare trebuie sa va procurati renumitele martisoare. Nimic nu e mai frumos decat sa oferi o mica atentie, chiar si persoanelor care nu se asteapta sa primeasca nimic de la tine.

Deja au inceput sa apara prin oras (facute in serii mari) dar acestea sunt o solutie in cazul in care vrei sa le oferi doar pentru ca asa spune traditia si nu pentru ca simti ca trebuie sa oferi. Alege modele dupa personalitatea fiecarui viitor “posesor”.

Cele banale ajung sa fie aruncate daca nu insemna nimic, daca nu trezesc nici macar un sentiment. Evita ca banii tai sa fie aruncati la gunoi si ofera martisoare ale caror “pandantive” pot fi folosite ulterior la un lantisor/breloc etc. Gandeste-te de hobby-uri are persoana ce urmeaza sa primeasca martisorul si vezi ce repede iti vin idei.

Astazi avem modele pentru iubitorii de primavara, pentru fanii Minionilor si pentru pasionatii de Kangoo Jumps. Acestea pot fi oferite in doua prezentari:

1. Clasice ale caror figurine pot fi detasate ulterior si refolosite:

martisoare-buburuza martisoare-dintisor martisoare-ghete-kangoo-jumps-roz martisoare-ghete-kangoo-jumps-verde martisoare-minion-1 martisoare-minion-2

 

2. Bratara – martisor, realizata dintr-un snur gros de martisor, cu sistem de inchidere, de care este prinsa figurina cu pricina:

bratara-martisor-buburuza bratara-martisor-dintisor bratara-martisoare-ghete-kangoo-jumos-roz bratara-martisoare-ghete-kangoo-jumps-verde bratara-martisoare-minion-1 bratara-martisoare-minion-2

Ce mai asteptati? Comandati martisor cu ghete de kangoo jumps, martisor cu minioni sau orice alte modele de martisor va trec prin cap.

Mai sunt mai putin de 2 saptamani pana vom fi inconjurati de snurul alb rosu, asa ca grabiti-va sa pregatiti pentru fiecare membru al familie / prieten care un simbol al primaverii care sa il incante.

Martisor cu personalitate

Martisor floricica – Cod M2
martisor floricica

 

 

 

 

 

Martisor sigla ATEFS – Cod M3
martisor sigla atefs
martisor sigla atefs 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Martisor BMW – Cod M4
martisor sigla BMW

 

 

 

 

 

Martisor sigla FEFS – Cod M5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Martisor sigla SEAT – Cod M6

 

 

 

 

 

Martisor tiara – Cod M7

Martisoare handmade – Cod M1

Martisoare handmade- 3 lei

Alege sa oferi martisoare handmade personalizate; arati astfel persoanelor carora vrei sa le daruiesti ca ele conteaza catusi de putin pentru tine.

martisoare handmade

martisoare handmade

martisoare handmade

martisoare handmade

 

show
 
close